Benestar Social Consell Comarcal de la Selva

Guia d'acollida

Què és?

Heu entrat a la Guia d’Acollida del Consell Comarcal de la Selva. La guia inclou informació concreta dels 22 municipis de la comarca que participen hi participen. Trobareu la informació en català i 5 idiomes més: castellà, anglès, francès, xinès i àrab.

Quina informació hi trobaré?

Hi trobareu informació sobre: la ciutat i l'empadronament, els centres mèdics, els centres educatius per a infants i joves, llocs on aprendre català, el carnet de conduir, les homologacions de títols acadèmics, el treball, qüestions d’estrangeria, l’habitatge, les associacions i les entitats, els serveis socials i telèfons d'interès.

A qui s’adreça?

Aquesta guia és d’especial interès per a les persones que són nouvingudes a la comarca de la Selva ja que inclou la informació necessària per realitzar les gestions bàsiques del dia a dia.

D’altra banda, la Guia d’Acollida és una eina molt pràctica per tots els professionals (padró, punt d’informació, CAP, escola, etc.) que fan atenció al públic.

Puc imprimir-la?

La guia està pensada perquè qualsevol persona la pugui imprimir. En cas que no s’imprimeixi ajusteu les opcions d'impressió del vostre navegador per tal que imprimeixi les imatges i el fons de la plana:

Puc veure el text en xinès o àrab?

En principi heu de poder veure el text en qualsevol idioma. Si no és així, utilitzeu aquest tutorial per visualitzar les lletres amb aquests idiomes.

Us convidem a triar el municipi i idioma que més us interessi i entreu a alguna de les guies que hem posat a la vostra disposició.

Text elaborat amb la participació de les Taules de Participació Ciutadana dels municipis de: Arbúcies, Anglès, Maçanet de la Selva i Sant Hilari Sacalm.

 

La nostra oficina

Ens trobaràs:

Ctra. de Sils, 30
17430 Santa Coloma de Farners
Tel. 872 973 003
Fax. 972 84 05 61

benestar@selva.cat
https://benestar.selva.cat

Horari:
de dilluns a divendres, de 9 a 14h